Friday, May 8, 2009

" st€eL heArt "

salam...

mat mlm semua(*_*)...juz nak kongsi ngn u all 1 lagu yg bg aku ckup bsar maknanya...kat atas nie video lagu " sHe's gOne " by steel heart...beSt woo', aku suka dengar tp xtaula korg suka @ x...sebenarnya ada kisah di sebalik lagu nie...nak tau x??? aku gtau ja la ok!...erm, ada sOme1 speCial dalam hidup aku suatu masa dlu bg kat aku bru2 nie...dOn't know why dia nak sgt aku dengar lagu nie...jdi aku pun dengarla huhuhu...apa ble buat, aku x ble pusing balik putaran jam, x ble hentikan edaran bumi..its too late ;(...im sO sorry! susahkan...entahla, aku pun x faham napa masa kita ada, orang buat x tau ja...bila kita dah pergi menjauh, bru terhegeh2 mau ubah itu ubah ini, janji itu, janji ini...hmmmmmmmmmm...

" carilah kasih yang kekal abadi yang hanya ada dalam genggaman-Nya!!!"

4 comments:

Takilala said...

ni lagu tahun 1990 ni. vocal Michael Matijevic ni mmg power la utk lagu ni. kalau ada dia punya karaoke, aku rasa boleh bah aku tarik sejibik mcm dia ni. huhuhu.

juLia de wHitesiLk said...

yaka brO'? ba, isnin mau dgr kita nyanyi lgu nie la, mcm? hehe...

deaf_angel said...

salam

ni lagu kuno ni. tapi tetap best.

juLia de wHitesiLk said...

yup! tatap pny...

Post a Comment