Friday, May 15, 2009

^^^ €pi teAcHer's d@y ^^^

salam...
1st Of all, aku nak ucapkan " SELAMAT HARI GURU " buat seluruh pendidik SMKMII (sekolah tempat aku berkhidmat)...n buat semua guru, cikgu, ustaz, ustazah, teacher, laushe etc di seluruh dunia..." HAPPY TEACHER'S DAY "...
x lupa jugak buat semua pelajar yang dikasihi & disayang di atas ucapan, kad, n hadiah dari kamu...makasih banyak2...sedih gak arini, sbb x disangka ada beberapa pelajar yang agak nakal tp baik sebenarnya (pelajar perempuan) n aku x pernah masuk ngajar kelas dorg cakap ngn aku " i love u cikgu julia, epi teacher's day " siap salam n cium tangan g, terharu sangat2...
abis skul tdi, aku terus balik umah...kul 1lbih, aku gerak p kk ngn parents g byr keta huhuhu...jalan2 jap kat kk 2, kul 5lbih gerak balik...sepanjang perjalanan, ada 2 kes kemalangan aku jumpa, ngeri gakla...Nauzzubillahi min zhalik...that's all! (^_^)

~ Don't you know the phrase "Stop and smell the flowers"? ~

Just For You...

Happiness keeps You Sweet,

Trials keep You Strong,

Sorrows keep You Human,

Failures keeps You Humble,

Success keeps You Glowing,

But Only God keeps You Going!

Happy Teachers Day !!!!

You are so special!

5 comments:

Takilala said...

pandu cermat, jiwa selamat.
best la dpt ucapan, siapa la aku yg x pernah dpt ucapan begitu..

juLia de wHitesiLk said...

sokong!! berhati2 di jalan raya...
jgn cam atu ba...
epi teacher's day bro!

Norazman M.N. said...

Epy teacher's day to all... Takilala...nanti dapat ba tu... "meng" memang ramai peminat termasuk la bro santai tu...

Takilala said...

huhuhu, dpt dah. tu komen no 2 bg. huhuhu. jan jeles...huhuhu

juLia de wHitesiLk said...

peminat??? xda la...sket ja (^_^) hehe...

Post a Comment