Tuesday, May 26, 2009

GerAkan Ma+@...

salam...
malam semua...erm, xlama lg cuti skul kan, alhmdulillah...mesti dah ramai yang plan nak bercuti btul x? saja nak gtau korang semua, sempena schoOl break kali nie aku bcuti kat kL, 11 ari kat sna yahOoooooo dh lama x g sna...last pegi pun bln 8 last year...lama kan...rindu rasanya nak naik komuter kikiki sebab kat cni keretapi dia x pandai nak siap2, ntahla bila nak siap...pas2 rindu nak g shOpping baju + tudung + kasut + handbag kat sna hehehe sebab compare ngn sabah, benda2 g2 lg murah kOt!...nak bli untuk p keja punya...tp aku pegi ngn mom aku huhu bukan g sorg ekkk...dad aku tgl, jga umah hihihi...cian plak ;( klu difikirkan...destinasi pertama, aku g bahau, n9 dlu rmah akak...mesti pening abis tem lalu bukit putus nie huhu...mggu ke2 bru stay kL...
erm, sebenarnya...aku nak tanya pendapat blogger yg lain & para pembaca yang disayangi sekalian...korang pernah x rasa bawah atau atas mata sebelah kiri @ kanan bergerak-gerak??? aku risau nie...dh seminggu bawah mata sebelah kiri aku asyik bergerak2...cam dia bagi suatu petanda sesuatu x baik akan berlaku kat aku...bukannya nak percaya sangat benda2 gitu, tp mengikut kajian yang aku buat (kunun) semua org yg aku tanya kata sebegitu...Nauzzubillahi Min Zhalik...klu korang ada pendapat @ tahu serba sedikit tentang hal nie, tOlong gtau aku ekkk...wassalam...

6 comments:

santai-norazman said...

Menurut firasat hamba...tu tanda nak jumper orang jauh tu... kan nak pegi kl...memang jumper...jgn kisah la tu... tapi bro nak itut...

juLia de wHitesiLk said...

mudah2an, risau gak...tkut klu2 ada sesuatu berlaku...bha, jom la ikut...

Takilala said...

nasib baik aku sini, kalau aku balik kajang..kompom jd pemandu pelancong. Ko silap pilih tarikh la, lain kali ujung taun..baru sale gila babeng!! huhuhu..
pasal mata tu kan..hmmm...tu bukan petanda la.. tu nama dia sakit mata stail gerak2.. huhuhuhu

♥BbNorsalihah♥ said...

xpa julia,itu biasa berlaku..huhu.just take care ja..pa pun,bestnya dpt pg kl lg,rindunya maw bershopping d sana~

juLia de wHitesiLk said...

takilala: bro asal mna sebenarnya? kajang ka? ujung thn klu ada rezki lbih & klu nda jdi p bali mau p kl lgla huhu...adaka sakit mata style g2 bro? hehehe...tp ati nda sedap nie...

juLia de wHitesiLk said...

Bb: mesti ko rindu mau p metro kajang kan kikiki...ko la paling hebat klu bshOpping nie...rindu gak mau kuar ngn member2 dlu...

Post a Comment