Monday, June 1, 2009

@ bahau...

salam...
selamat bercuti kepada mereka2 yg sedang bercuti termasuk diri ini...sekarang aku ada kat bahau Negeri 9, umah akak...smpi kemarin kat lcct kul 12.18 lewat 2 mnit huhu...pas2 singgah kat hentian Seremban, akak bawa mkn kat sna...pas abis mkn terus blk bahau...nak tau, rasa cm nak termuntah aja kemarin lalu ' bukit putus '...maklumlah dah lma x lalu kan...kepala rsa cm berputar2 huhu...smpai umah akak rehat jap...mlm kuar g mkn g...gemukla nie nti hehehe...apa tidaknya, balik2 mkn...arini duk umah jer, akak aku duty sampai kul5ptg...husband dia pun keja gak...so, kat umah aku + mak + baby baLQis jer...ada kesempatan nie update blOg nie jap...gmbar2 msuk kemudianla...sbb xda gmbr yg menarik g...insyAllah hujung mmgu nie bru 2run KL...mggu nie sekitar N9 jer...nak g Ulu Bendul mandi air terjun hehehe...SELAMAT BERCUTI!!!....

2 comments:

Takilala said...

mana gambarnya lai? nada pun.
makan tah siuk, mun inda jadi gemuk...lampuh jadinya...huhuhu

MizBeLL said...

beznya ustzh..
cuti2 jln2 cri mkn..
ktaorg duk uma wat dunno..
huhuk..

Post a Comment