Wednesday, April 22, 2009

sMile'S faMily........


salam...
lupa plak nk introduce fmily aku ngn u all...aku anak ke-6 drpd 6 org adik bradik...ank bongsula kirany nie, manja????? xdala manja sgt hihihi...aku ada sorg ja abg " brO r'i ", ank sulung pas2 slbihny kakak...smuany dh bkluarga, except me...bpa x izin kawen lg hohOho! calon yg paaaaaaaaaaaaaaaaaling sesuai xjmpa g ('_') ntahla bila...abg aku keja kt CIMB grOup, kk! dia ada 4 orang cahaya mata..pas2 kakak paling atas " Sist' Rose " cikgu kt tenOm, dh ada 5 orang cahaya mata dh...kakak ke-2 aku " Sist' aLong ", surirumah sepenuh masa, ada 3 orang cahaya mata...kakak ke-3 aku " Sist' Sam " keja kt UNITAR bhgian finance, ada sOrg cahaya mata, sorg lg coming sOOn, ondaway nk kuar...insyAllah ujung bln 4 nie aku dpt ank buah bru...kakak aku yg ke-4 " Sist' Lynn " inspector sahab hehehe...btugas nun jauh d IPD Bahau, N9...husbnd dia orang Terengganu, bru dpt sOrg cahaya mata..sO, cuba kira brapa rmai ank buah aku...ramai x????? aku jwb sndirila -> ramaaaaaaaaai...nkal sgt2 cm macik dia gak kot! huhuhu...kt bwh nti aku bg tgk gmbr fmily aku ok! klu nk komen, komenla ekkk...slmt menatap wajah2 kesygn hamba kt bwh nie...

ni mom & dad aku...dorg syg sgt2 ngn aku nie hehehe...bpa aku nmpk garang x??? smua kwn2 aku ckp bpa aku garang, btw mmg garang abis tp aku tau dia syg ngn aku...hOnestly, hidup aku sgt2 dikongkong...don't know Y?


nie la abg aku...sorg nie ja la abg aku...sori ekk, dia x bg aku upload gmbr full face dia, segan dia kata...

ni plak Sist ' rOse aku...kakak yg paling syg ngn aku & paling aku syg!!! thanks 4 riSe up my life...



nie Sist' alOng's faMily...ank ke-3...greenDAY g2...


nie Sist' sAm akue...perangai kitorg hmpir srupa...1 kpala la kiranya ngn dia nie...gila2 cket kikikiki...slalu karaoke ngn dia ('_')


nie kakak aku yg paling last...inspectOr sahab, kt Bahau, N9...gmbr nie tem dorg bcuti kt cni...baby cute 2 ank dia "Nur BalQis Umairah"...rindu ngn dia huhuhu...



anak sapola nie!!! hihihi...sama x muka aku ngn abg & kakak yg lain? ...



smile's family yg tercHenta...

rumahku syurgaku...

erm, Alhmdulillah smua gmbr keluarga aku dh upload...nti aku pOst gmbr ank2 buah aku plak ok! rsany, 2 ja bt masa nie...aku nk siapkn lesSon plan nie huhuhu...btw, dOakn kluarga aku sntiasa bahagia n dirahmati-Nya...Aminnnn!



" Biar menjadi rama-rama dengan sayapnya yg terang dan indah daripada sang kelkatu yg menerjah api. HARGA DIRI ANDA, ANDA YG MENENTUKAN !!! "
wassalam.............




5 comments:

Norazman M.N. said...

Salam, syiok la dapat berkenalan ngan family "meng". Kalu yang half face tu abg ni 1, Saya ni abg no 2 lah yer.... jgn mara aa....gurau jer...

Takilala said...

ches..abg no.2 konon, ni abg no.0, lagi atas dari no.1 dan no.2 huhuhu

juLia de wHitesiLk said...

hehehe...no brapa2 pn ble ('_'...

nhilmiah08 said...

JULIA PN DA DE BLOG..BAGUS2!!

MizBeLL said...

lalalala..

Post a Comment